Projekter


FRIENDLY  FACE

I sommeren 2010 afholdt Rumkammerat “Urbant Aktivitets Bureau” (UAB), hvor mit projekt FRIENDLY FACE var blandt de udvalgte aktiviteter. På UAB kunne man vælge mellem et antal aktiviteter, der alle havde til formål at undersøge byrummet på forskellig vis.

FRIENDLY FACE var dybest set et eksperiment med menneskelig interaktion. Man fik man udleveret et badge + en log-bog, der indeholdt en instruktion på dansk og engelsk. Og så var det ellers bare at gå ud i byen og – guidet af log-bogens spørgsmål – give sig i snak med venlige mennesker.

Detaljer i billederne nedenfor.

Som en afløber af UAB lavede Rumkammerat en lille bog om alternative byrumsaktiviteter: “Oplev i byen – tanker om alternative byrumsaktiviteter”. På baggrund af mine erfaringer med FRIENDLY FACE blev jeg inviteret til at bidrage til bogen og skrev artiklen “Bruger du noget i kaffen?”.

Læs artiklen her: Bruger du noget i kaffen?


The Egg Project

I sommeren 2007 befandt Kit sig pludselig i en over 40 grader hed ørken i Californien, og besluttede sig for at teste det gamle mundheld “Det er så varmt, at man kan stege æg”. Forskningsforsøget blev behørigt dokumenteret.

De tre fotos, der har titlen “California Fresh Egg, Grade AA (no. 1-3)” var med på fællesudstillingen “Uvirkelige minder” (februar 2008).

Den video, der spontant og dogmeagtigt kom ud af eksperimentet, kan ses her. Dårlig lyd, men et godt grin!


Rul til toppen