Tidligere udstillinger


På denne side finder du mine tidligere udstillinger, udgivelser og projekter.

Oversigten er kronologisk baglæns, ergo ligger det nyeste øverst.


2023


19. oktober 2023 – 17. marts 2024
Nyere malerier
kit kontemporary | Galleriet på Hesede Hovedgård

Primært malerier fra 2023, men også enkelte fotos og SPAM-broderier.


19. august – 14. oktober 2023: “Morris+Morris” – en del af gruppeudstillingen “kunst & keramik” i Galleriet på Hesede Hovedgård

En gruppeudstilling i Galleriet på Hesede Hovedgård i weekenden d. 19.-20. august 2023 – samme weekend Kultursalonerne Gisselfeld 2023.

Billedkunstnere: Charlotte Clausen og Kit Kjølhede
Keramikere: Inger Mehlum, Helene Fridan Pedersen og Birthe Oxager

Efter weekenden blev keramikken fjernet, men billedkunsten var at se i Galleriet til og med d. 14. oktober. Værkerne kunne derfor ses af gæster, som havde møde eller var til foredrag i Galleriet eller efter særlig aftale.

“Morris+Morris” er min sammensmeltning af to Morris’er, nemlig den engelske blomstermaler William Morris og tegneren bag Lucky Luke: Morris.


11. august – 22. oktober 2023: “POWER FLOWER“, soloudstilling, Paradehuset på Gisselfeld Kloster

En soloudstilling med William Morris-inspirerede blomsterværker!

Klik på billedet ovenfor for at gå til invitationen på Facebook.


2016-2023: Kompliment til byen – YOU LOOK GREAT

Min kompliment til byen – YOU LOOK GREAT – blev taget ned sidst i maj 2023 efter at have prydet hele fire forskellige metrohegn siden 2016. Værket har hermed førertrøjen som mit længst hængende kunstværk i det offentlige rum!

I 2016 fik den store spejlblanke kompliment debut ved Frederiksberg St. Og 2017 sad det prominent på Kgs. Nytorv og spejlede Hotel d’Angleterre. Da hegnet blev taget ned til metroens åbning, blev bogstaverne flyttet til en kajplads på Enghave Brygge. Senest blev hegnet flyttet til Ny Ellebjerg, hvor det hang til 30. maj 2023. Et berejst hegn med alsidige placeringer. Tak for de mange positive beskeder, jeg har fået i årenes løb, særligt på SoMe-kanaler. Det er skønt at høre, at komplimenten har spredt glæde og smil – præcis, som det var meningen.


11.-19. februar 2023: “Hvor kom vi fra?”, soloudstilling, Galleriet på Hesede Hovedgård

Soloudstilling i Galleriet på Hesede Hovedgård i vinterferien 2023. På udstillingen vises både ældre og helt nye værker, primært malerier, men også SPAM-broderier.

Læs mere i invitationen her (åbner et nyt vindue på Facebook). Der var fernisering lørdag d. 11. februar, hvor der blev holdt åbningstale af René Tuekær, formand for Plan- og Kulturudvalget i Faxe Kommune. Stig Lauritsen holdt samme dag en spontan tillægs-åbningstale.
Lørdag d. 18. februar holdt Stig Lauritsen fra Paradehuset på Gisselfeld Kloster en planlagt tale, hvor han causerede over kunst og skønhed – og lidt om William Morris.



2021

16. oktober – 30. november 2021: “Svaret på alt”, gruppeudstilling, Galleriet på Hesede Hovedgård

Gruppeudstilling med Jan Wessel, Parul Modha, Paul Neale, Lotte Agger, Nicholas Imms og Kit Kjølhede.



2019

31. marts-17. maj 2019: You know you want it II, soloudstilling, Galleriet på Hesede Hovedgård

Åbningsudstilling på Galleriet på Hesede Hovedgård og visning af udvalgte dele af “You know you want it”-udstillingen fra 2017. Tesen for udstillingen er, at vi alle “bare” ønsker at være lykkelige, men vores veje dertil er forskellige. En undersøgelse af hvad det egentlig er, vi mennesker vil have og stræber efter.


“Fragments of niceness” på Nordhavn St.

Da metrohegnet på Kgs. Nytorv skulle fjernes, blev “fragments of niceness” flyttet til Nordhavn St., hvor de smykkede hegnet dér, indtil det også skulle pilles ned.

Læs om projektet herunder.



2018

“Fragments of niceness” på Kgs. Nytorv

Venlige talebobler på metrohegnet på Kgs. Nytorv ved Hviids Vinstue – det eneste stykke hegn, der ved åbningen d. 19. februar stadig var tilbage på Kgs. Nytorv.

FRAGMENTS OF NICENESS består af 13 plader med talebobler, der er fordelt på hegnet som små stykker løsrevet samtale. Taleboblerne indeholder fragmenter af samtaler, der konkret har fundet sted i byen. Samtalefragmenterne er indsamlet fra forbipasserende, opsnappet af kunstnerens nysgerrige ører, og der er specifikt lyttet efter positive udsagn, og det er kun det positive, der er gengivet.

Projektet er udtænkt og udført af yours truly, håndmalet i frihånd. FRAGMENTS OF NICENESS ligger i forlængelse af mine tidligere kompliment-projekter på andre metrohegn. Tak for støtte til Metroselskabet Byens Hegn.



23.-25. august 2018: Kulturmødet MORS 2018

For andet år i træk deltog jeg på Kulturmødet Mors. Igen i år handlede det om komplimenter. I 2018 var temaet AT BYGGE BRO – og det hænger jo temmelig godt sammen med komplimenter. Mere om Kulturmødet på deres hjemmeside her.

Jeg brugte Kulturmødet på at gå rundt og tale med folk om komplimenter. Jeg gav folk komplimenter. Og jeg hang kompliment-sedler op – og de gik som kolde is på en sommerdag. Fantastisk positiv stemning og mange skønne mennesker med åbne sind, åbne øjne og lyst til berigende samtaler.

Du finder essensen af årets kompliment-samtaler her. Og dem fra 2017 finder du her.



2.-11. februar 2018: COVER i eks-rummet

61 kunstnere var inviteret til at udføre hver ét værk i formatet 313 x 313 mm – størrelsen på et LP-cover. Alle værker blev udstillet ‘undercover’, dvs. uden synligt navn på den udførende kunstner.



2017

24.-26. august 2017: Kulturmødet MORS 2017

Jeg blev en del af programmet på Kulturmødet MORS 2017.

Årets tema i 2017 var AT LUKKE OP: “Temaet er samfundets og det enkelte menneskes forhold til omverdenen. Med visionen om, at et åbent sind befordrer gode holdninger og handlinger, opfordrer Kulturmødet til at lukke op for og til andre, for og til verden, for sindet, tanken, hjertet, kroppen og munden – og indbyder til samtale, samskabelse og samarbejde“.

Er der noget, der kan lukke op og invitere til samtale, er det komplimenter, som jeg har arbejdet med i flere år. Jeg deltog på Kulturmødet med to kompliment-events:

Snup en kompliment – og giv den videre

A4-sedler med komplimenter, der er lige til at rive af og tage med sig – eller give videre. Byen blev fyldt med komplimenter, og synligheden skulle minde folk om at tage komplimenter ind i deres eget liv.


Hvornår har du sidst fået en kompliment?

Hvordan står det til med komplimenter i Danmark? Jeg gik rundt i byen under Kulturmødet, og gennem samtaler tog jeg temperaturen på folks erfaringer med komplimenter. Er vi gode til det? Kan/skal vi blive bedre?


Begge dele blev utrolig godt modtaget. Se en billedserie på Facebook her.



Juni – august 2017: Kompliment til byen, metrohegnet på Kgs. Nytorv

‘Kompliment til byen’ fik lov til at pryde metrohegnet over for Hotel d’Angleterre i sommermånederne i 2017. En placering med stor synlighed – se #youlookgreat på Instagram.

Byens Hegn, you look great


December 2016 – maj 2017: Kompliment til byen, metrohegnet ved Frederiksberg Station

‘Kompliment til byen’ er mit andet kompliment-projekt på Byens Hegn. Med dette projekt vil jeg gerne sige tak til alle dem, der var med til at gøre mit første kompliment-projekt til en succes ved at bidrage med utrolig mange forslag til nye komplimenter (der så løbende blev sat op på metrohegnet på Enghave Plads tilbage i 2014-2015). Dette projekt er derfor i høj grad tænkt som en tak i form af en kompliment, der passer på både byen og på dig, der går forbi. En kompliment, der også helt konkret spejler både byen og dig.

‘Kompliment til byen’ blev monteret på metrohegnet ved Frederiksberg metro på en råkold novemberdag og blev officielt indviet primo december med taler af både Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj og kunstneren selv samt en god, stærk gløgg. Se invitationen her – og kig forbi og se dig selv i øjnene. YOU LOOK GREAT!

Følg kompliment-projektet på Facebook her.

I maj 2017 blev hegnet pillet ned, og derfor også min kompliment. I juni kom den videre til Kgs. Nytorv.



Juni 2016 – juni 2017: reproduktion af SPAM-broderi på Nuuks Plads, København

Samme værk hang på et plankeværk på Nordre Fasanvej fra oktober 2014 til marts 2015. Fra april 2015 til juni 2016 hang det på metrohegnet på Kgs. Nytorv.



9.-17. april 2017: Kunstforeningen Limfjordens Påskeudstilling, Lemvig Gymnasium, Lemvig

I år var jeg inviteret med på Kunstforeningen Limfjordens traditionsrige påskeudstilling. En udstilling, som sjovt nok fandt sted på mit gamle gymnasium i Lemvig. Og sjovt nok blev jeg inviteret af min gamle keramiklærer, som jeg løb på i efteråret 2016 (efter ikke at have set hende siden engang i starten af 1980’erne). Hun er meget engageret i Kunstforeningen Limfjorden, og da hun fandt ud af, hvad jeg laver i dag, kom der en invitation. Tak for det, Anne. Jeg deltog med fire SPAM-broderier, der på sin vis har sit afsæt i det vestjyske.



9. marts 2016 – 18. marts 2017: Komplimenter, metrohegnet på Sønder Boulevard 

Det første kompliment-projekt – som blomstrede på Enghave Plads fra maj 2014 til oktober 2015 – fik lov at pryde metrohegnet på Sønder Boulevard, lige til hegnet blev fjernet. Kompliment-projektet er stadig sprællevende og kan følges på Facebook-siden Komplimenter.



27. november 2016 – 17. februar 2017: D I M E N S I O N – VOL. 02 – Kunst tur/retur, Vandtårnet, Hollands Gaard, Nykøbing F.

Efterfølgeren til DIMENSION i Rundetaarn fra 2016: 130 originale sydhavsværker + 130 nye værker fra DIMENSION vol. 01 blev gengivet på fotografi to og to, som de hører sammen – og ud fra disse fotos blev der inviteret til at lave et tredje værk, skabe en tredje dimension på det oprindelige.



22.-29. januar 2017: INSIDE OUTSIDE, international gruppeudstilling, Galleriet 1. tv., København Ø

En udstilling kurateret af franske Gilles Jeronymos, der flyttede fra Frankrig til Danmark for to år siden og har derfor gjort sig mange tanker om, hvad det vil sige at flytte til et nyt land og prøve at blive integreret og falde til i en ny kultur. Hvor og hvornår føler man sig indenfor? Eller udenfor? Jeg var inviteret med, fordi jeg har boet syv år i udlandet og derfor har gjort mig mange af de samme tanker. Gilles Jeronymos er desuden min gode ven, og derfor sagde jeg selvfølgelig ja.



7.-22. januar 2017: You know you want it, soloudstilling hos Ignatius.dk, København NV

Over 250 m2 undersøgte jeg, hvad det egentlig er, vi mennesker vil have og stræber efter. Tesen er, at vi alle “bare” ønsker at være lykkelige, men vores veje dertil er forskellige. Udstillingen dykkede ned i 10 mulige veje, der blev vist som 10 forskellige zoner, og der var mulighed for at ‘exit through the gift shop’.



2016

30. september – 6. november 2016: D I M E N S I O N. KUNST TUR/RETUR KUNST i Rundetaarn

Der blev holdt stiftende generalforsamling for POP-UP Kunstnersammenslutningen DIMENSION for 123 inviterede kunstnere d. 30. september kl. 15-17. Ved åbningen hang der 130 værker fra kunstsamlingen ”Sydhavsmalerne”, og samtidigt lød startskuddet til, at de inviterede samtidskunstnere valgte et værk at forholde sig til – og skabe en ny dimension på/til/med/ud fra.

De nye værker blev skabt i udstillingsperioden, og værkerne blev hængt op ved siden af det valgte ‘sydhavs-maleri’, efterhånden som de blev færdige – derfor en meget levende og vildtvoksende udstilling. Jeg kunne ikke stå for Nils Nilssons “Bondebryllup”.

Nils Nilssons maleri “Bondebryllup” fik en ny dimension af mit SPAM-broderi “Unsatisfactory lovemaking is in the past”. Også Parul Modha og Nina Maria Kleivan havde valgt brylluppet, der derfor fik hele tre dimensioner.

Jeg kunne heller ikke stå for hele arrangementet, herunder de morsomme og finurlige vedtægter, så derfor meldte jeg mig til bestyrelsen og var således bestyrelsesmedlem i kunstnersammenslutningen indtil dens automatiske opløsning på udstillingens sidste dag. Altså en bestyrelsespost af fem ugers varighed. Forfriskende nytænkning! Især er jeg fan af vedtægternes §4, stk. 5: “Der må kun stemmes positivt.”

Øvrige udstillere: Espen Brandt-Møller (den ene arrangør), Allan Axelsen (den anden arrangør), Helle Witte Christensen, Christina Bredahl Duelund, Lars Pryds, Karina Mosegard, Gunnar Bay, Henning P, Parul Modha, Nina Maria Kleivan, Lotte Agger, Jan Wessel, Anders Bonnesen, Charlotte Grum, Anita Viola Nielsen, Alba S. Enström og mange mange flere. I alt 131 deltagende kunstnere. 

Læs mere om DIMENSION og se en film fra åbningsdagen på Rundetaarns hjemmeside. Klik her. Mit broderi hænger for øvrigt hos et skønt par i Holland.



5.-6. november 2016: Åbent hus på Atelier PRAG 61.



7. oktober 2015 – 23. oktober 2016 (forlænget fra 14. august 2016)SKRIV på Danmarks Tekniske Museum

Jeg var inviteret til at udstille et udvalg af gamle og nye SPAM-broderier på udstillingen SKRIV, der handlede om skriveredskaber, kommunikation og valg af kommunikationsmidler.

I forbindelse med SKRIV blev der produceret en lille film om min SPAM-broderier og mine tanker bag dem. Filmen blev vist på udstillingen og kan ses her:



3. juli – 18. september 2016: VESTJYSKE DOLLARS i Country Town, Vestjylland

Sheriffen af Country Town – aka Lisbeth Hermansen – kom frem til, at den bedste og hurtigste vej til en sund økonomi er at fremstille pengene selv! For at støtte byens opbygning sagde jeg ja til en så lyssky aktivitet og lavede trykpladen til to forskellige vestjyske dollars. Øvrige skyldige inkluderer Rene Holm, Cai-Ulrich von Platen, Ida Guldhammer, Mette Gitz-Johansen, Rakel, Jette Ellegaard, Kirsten Bak Andersen, Klaus Krienke, Mira Winding, Signe Vad og Lisbeth Hermansen selv. Tsk tsk.

Læs mere om Lisbeths idéer og Country Town:

– Sherif med egen by: Jeg gider ikke kedelig mennesker, indslag i Go’ Morgen Danmark / TV2, d. 13. juli 2016

– Lisbeth er sherif i det vilde Vestjylland, indslag i DR Nyheder, 13. september 2016



13. – 20. august 2016: TellusArt i Sundbyberg, Stockholm.

Var inviteret til en international kunstnerworkshop i Stockholm af TellusArt med 20 andre kunstnere fra hhv. Sverige, Danmark, Rumænien, Grækenland, Spanien, Italien og Indien. Vi arbejdede side om side i 10 dage, og værkerne blev udstillet samlet (ophængning ved den svenske kurator Pernilla Rozenberg).



April 2015 – juni 2016: Reproduktion af SPAM-broderi på metrohegnet på Kgs. Nytorv, København.



5. september 2015 – 31. januar 2016: REGN-SKOV på Nivaagaard Malerisamling, Nivå.

REGN-SKOV – Nivaagaard Malerisamling – Pressemeddelelse

REGN-SKOV er et projekt af Poul Pedersen. Poul og hans to assistenter – Anders Bonnesen og Kit Kjølhede – tilbragte maj og juni 2015 på Statens Værksteder for Kunst, hvor de arbejdede på projektet.

Et fælles værk samt en film og en bog om processen blev vist på Nivaagaard Malerisamling fra 5. september 2015 – 31. januar 2016. På Galleri SPECTA blev de individuelle værker, der kom ud af regnskoven, vist i september-oktober 2015.

Bogen REGN-SKOV kan købes via forlaget *[asterisk] her.

Filmen REGN-SKOV kan ses her.

Det fælles værk “REGN-SKOV”. Udtænkt af Poul Pedersen. Udført af Anders Bonnesen og Kit Kjølhede.


2015

7.-8. november 2015: Åbent hus på Atelier PRAG 61.



4. september – 3. oktober 2015: REGN-SKOV på Galleri SPECTA, København

REGN-SKOV – SPECTA – Pressemeddelelse

REGN-SKOV er et projekt af Poul Pedersen. Poul og hans to assistenter – Anders Bonnesen og Kit Kjølhede – tilbragte maj og juni 2015 på Statens Værksteder for Kunst på Christianshavn, hvor de arbejdede på projektet. REGN-SKOV tager udgangspunkt i David Tudors musikværk Rain Forest (klik her for smagsprøve).

Et fælles værk samt en film og en bog om processen vises på Nivaagaard Malerisamling (05.09.2015-31.01.2016). På Galleri SPECTA vistes de individuelle værker, der kom ud af regnskoven.

Bogen om projektet REGN-SKOV kan købes via forlaget *[asterisk] her.

Filmen kan ses her (der er 21 minutter og 16 sekunders REGN-SKOV).

Malerierne REGN og SKOV på Galleri SPECTA


2. maj 2014-3. oktober 2015: Komplimenter på Enghave Plads, København.

Komplimenter bredte sig over et 16,5 meter metrohegn på Enghave Plads. Projektet åbnede i maj 2014 med fem allerede indsamlede komplimenter. Herefter blev alle inviteret til at foreslå nye komplimenter, som løbende blev udvalgt, skåret ud i træ, malet og sat op på hegnet en efter en, så værket hele tiden voksede og blomstrede.

Projektet skulle oprindeligt have varet i seks måneder, til oktober 2014, men blev forlænget, nomineret til prisen for årets bedste projekt på metrohegnene i København, forlænget og forlænget igen.

Facebook-siden Komplimenter kører stadig.

       



23. januar – 1. marts 2015: IND I SKABET. Svends Bibliotek på Bakkehusmuseet

Svends Biblioteks udstilling med 200 artist books fortsætter sin succes. Fra Svends Bibliotek i september 2014 (under titlen LIGE I SKABET), til Nivaagaards Malerisamling i oktober 2014 (under titlen UD AF SKABET) og til Bakkehusmuseet i foråret 2015.



2014

5.-13. december 2014: Jonas’ Julekort hos Atelier September i Gothersgade 30, København K.

Jonas’ Julekort er en velgørenhedsforening, der hver december (2012-2014) arrangerede en udstilling, hvor der udstilles og sælges kunstværker i form af kort i A5-størrelse. I 2014 gik overskuddet til Reden på Vesterbro.

Listen over deltagende kunstnere er lang og ganske prangende, men først ved udstillingens slutning, afsløres det, hvem der har lavet hvad. Mit bidrag var et SPAM-broderi med opmuntrende tekst:



1.-2. november 2014: Åbent hus på Atelier PRAG 61.



11. oktober 2014 – 16. marts 2015: Deltog med en stor reproduktion af et SPAM-broderi på Galleri ØckenLunds gadeudstilling på Nordre Fasanvej på Frederiksberg (i samarbejde med Nordre Fasanvej Kvarteret / Frederiksberg Kommune).



9.-26. oktober 2014: Svends Bibliotek besøger Nivaagaards Malerisamling

Artist book-udstillingen LIGE I SKABET, som med overvældende succes blev vist på Svends Bibliotek i september 2014, rykkede videre til Nivaagaards Malerisamling under titlen UD AF SKABET.



13. – 21. september 2014: LIGE I SKABETSvends Bibliotek.

200 kunstnere udstillede artist books pÅ 1,6 m2 pÅ Østerbro. Kurateret af Svend Danielsen, Hjördis Haack, Nina Maria Kleivan og Anne Marie Ploug.



Hygum Kunstmuseums 10 års jubilæumsudstilling, 1. juli – 1. september 2014. Åbent hver dag kl. 13-17, mandag lukket.

Hygum Kunstmuseum er et eksperimenterende kunstmuseum, som åbnede i 2004. Kunstmuseet indeholder værker fra omkring 100 af de mest toneangivende samtidskunstnere. Alle kunstnere har været på stedet og lavet et værk til formålet og doneret deres værk til museet. I år har man for første gang lejlighed til at se hele museets samling. Kit er repræsenteret i museets permanente samling med et SPAM-broderi.



Galleri ØckenLunds sommerudstilling, 1.-23. juli 2014.



2. maj 2014-3. oktober 2015: Komplimenter på metrohegnet på Enghave Plads, Vesterbro. Følg komplimenter her.

Komplimenter skulle have varet til oktober 2014, men blev forlænget, nomineret til Hegnspælen 2014 (= prisen for årets bedste projekt på metrohegnene i København), forlænget og forlænget igen.



19. januar 2014: Nytårskur på atelieret.



2013

2.-24. december 2013: Råd, gruppeudstilling af medlemmerne af billedkunstskolen Ignatius.dk’s skoleråd, Galleri 1900, København.



1.-3. november 2013: Åbent hus på Atelier PRAG 61.



27. september-6. oktober 2013: STØJ (gruppeudstilling med medlemmer fra Atelier PRAG 61 og andre inviterede gæster), Kongelejligheden, Bryggergården, Amager.

Deltagende kunstnere: Stefan MÄS Persson (SE), Thomas Frisk (SE), Carl Gustafsson (SE), Nina Kleivan, Philip Gurrey (UK), Jens Chr. Jensen, Jan Wessel, Ebbe Laurs Sørensen, Sisse Hoffmann, Kit Kjølhede, Martin Christensen, Henrik Sandner, Anne-Marie Høj, Poul Brasch, Ina Rosing, Anna Rosa Hiort-Lorenzen og Jeppe Worning, Lotte Agger, Mikkel Rundin Ørsted, Anna Weber og Marina Pagh.



24.-26. september 2013: SOLO, Galleri ØckenLund, København. Et eksperiment: Galleristen er ikke i galleriet, gæsterne er alene i galleriet, og kunstneren udstiller alene. Mere SOLO bliver det næppe. Klik for pressemeddelelse.



1.-23. september 2013: ENJOY (gruppeudstilling med Martin Christensen, Merete Diness, Winnie Strøm Schildknecht og Lisa Strøander), Galleri ØckenLund, København.



30. juni-1. september 2013: Country & Western (særudstilling), Hygum Kunstmuseum, Hygum, Lemvig.

Kunstnerne på årets særudstilling er Ane Wöhlk, Cai Ulrik Von Platen, Claus Handbjerg, Frans Jacobi, Henry Kristensen, Janice Hunter, Jette Ellegaard, Johanne Randen, Kirsten Bak Andersen, Kit Kjølhede, Lasse Lau, Lisbeth Hermansen, Marianne Jørgensen, Mette Kit Jensen, Nanna Gro Henningsen, Signe Vad, Sisse Hoffmann, Sonja Lillebæk, Søren Taaning, Thomas Wolsing og Tulle Ruth.

Kit deltog med værker “WANTED (ALIVE)”. I den forbindelse tak til Marie Louise Villemoes, Line Friis Frederiksen, Ninna Kokholm, Janne Mikkelsen og Karen-Margrethe Foldager for velvilligt at lægge ansigt til værket.



3. maj-7. juni 2013: P.P.P. – en hyldest til Poul Pedersen (25 kunstnere fejrer Poul Pedersens 80 års fødselsdag), Galleri SPECTA, København.

Værker af Poul selv og ét værk fra hver af 25 andre, inviterede kunstnere. De 25 kunstnere er: Allan Otte, Christian Foghmar, Claus Carstensen, Claus H. Jensen, Ellen Hyllemose, Gitte Egebak Henriksen, Gudrun Hasle, Heine Kjærgaard Klausen, Ida Ferdinand, Jesper Christiansen, Jytte Høy, Kit Kjølhede, Lars Bent Petersen, Lis Ehrenreich, Maj-Britt Boa, Malene Bach, Malene Landgreen, Michael Geertsen, Nils Erik Gjerdevik, Peter Holst Henckel, Peter Martensen, Signe Jais, Svend-Allan Sørensen, Søren Behncke / Papfar og Toni Larsen.

Udstillingen tog udgangspunkt i Pouls værk “Alfabetet uden bogstaver”, og hver af de 25 kunstnere havde derfor fået et bogstav hver. Kit havde fået “æresbogstavet” – P – og bidrog med værket “Sweet P”.

Læs anmeldelse af udstillingen i Information.



11. februar-14. maj 2013: Touchpoint, (separat, lukket firmaudstilling), København N.



2.-27. april 2013: Lost and found, udstilling med Martin Christensen, Galleri North, København.

Martin og Kit havde udfordret hinanden og i fællesskab lavet et stramt regelsæt til udstillingen: Find 10 objekter og giv dem til den anden. Lav 10 værker med inspiration i hver af de 10 fundne objekter, du har fået. I sagens natur kommer udstillingen til at vise 20 nye værker. Side om side med de 20 fundne objekter.



23. marts-1. april 2013: Påskeudstilling under temaet “Go West – Country & Cowboys” (gruppeudstilling – med blandt andre Jette Ellegaard, Frans Jacobi, Mette Kit Jensen, Søren Taaning og udstillingens initiativtager, Lisbeth Hermansen), Venø Galleri, Venø.



2012

November 2012: B&W Kunstforening (MAN Turbo & Diesel), (separat, lukket firmaudstilling), København.



2.-4. november 2012: Åbent hus på Atelier PRAG 61.



31. marts-21. oktober 2012: Galleri Blokhus, Blokhus.



2.-24. marts 2012: Gruppeudstilling af medlemmerne af billedkunstskolen Ignatius.dk’s skoleråd – i forbindelse med skolens 10 års jubilæum, Galleri 1900, København.



6.-31. januar 2012: Mail art (gruppeudstilling), Galleri Art&, Hillerød.



2011

2.-24. december 2011: Mail art (gruppeudstilling), Galleri 1900, København K.



5.-6. november 2011: Åbent hus på Atelier PRAG 61.



1. september-31. oktober 2011: SPAM-broderier (separat), KAFFE, København.



3. juli-31. august 2011: SPAM-broderier (særudstilling), Hygym Kunstmuseum, Hygum, Lemvig.



3. juli-5. august 2011: Malerier (separat), Bovbjerg Fyr, Ferring, Lemvig.



1. juli-31. august 2011: Nordea Farum (separat), Farum.



10.-26. juni 2011: Erotiske broderier – bedstemor med slag i (gruppeudstilling), Galleri kbh kunst, Kbh.



23. marts-2. maj 2011: Kaffe Lladro (separat), Frederiksberg, Kbh.



4. marts-29. april 2011: Reklamebureauet Nectar (separat, lukket firmaudstilling), København K.



3.-10. marts 2011: Auktion hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner til fordel for Breast Friends. Happy Turtle gik til den gode sag.



2.-24. februar 2011: LoveMePlease (separat), Galleri 1900, København K.



26.-29. januar 2011: Auktion på Lauritz.com til fordel for Danmarksindsamlingen 2011. Donerede værket Lead start.



2010

30.-31. oktober 2010: Åbent hus på Atelier PRAG 61 – live jazz, rundvisning og masser af kunst.



1.-31. oktober 2010: Europæiske Rejseforsikrings Kunstforening (separat, lukket firmaudstilling), København.



20.-26. september 2010: Skønt stormen raser (gruppeudstilling), Brøndsalen, Frederiksberg, Kbh.

Malerier lavet i meget konkret ping-pong med Anne Lorenzen.



17.-19. september 2010: Deltager i Rumkammerats Urbant Aktivitets Bureau med projektet Friendly Face, denne gang på Alt_Cph på Fabrikken for Kunst og Design.

Ved samme lejlighed lanceres Rumkammerats bog Oplev i byen – tanker om alternative byrumsaktiviteter, hvori jeg bidrager med en artikel.



1.-30. september 2010: Amagerbankens Kunstforening (separat, lukket firmaudstilling), København S.



29. august 2010-: Bidrager med et SPAM-broderi til Take Away Art Museum (TAAM)

TAAM er et projekt af kvinden bag Hygum Kunstmuseum, Lisbeth Hermansen. TAAM – kunst i en campingvogn – åbnede første gang ifm. Nissum Fjord Dagen, og triller herefter videre i det vestjyske. Mere om TAAM her.



1.-31. august 2010: Bio-Huset (separat), Lemvig.



16. juli-14. august 2010: Deltager i Rumkammerats Urbant Aktivitets Bureau med projektet Friendly Face.



18. juni-31. oktober 2010: LoveMePlease (separat), udstilling af SPAM-broderier, Lemvig Museum, Lemvig.



4.-9. maj 2010: Ophøjet uro, udstilling med Udgangspunkt.com, Helligaandshuset, København.



21. april 2010: Åbent hus arrangement på Atelier PRAG 61.



10.-24. april 2010: Når det skal være anderledes… (separatudstilling), Kammergalleriet, Lemvig.

Vinder af jubel-udsagn-konkurrencen blev Line Toft Larsen. Hurra!



27. marts-5. april 2010: Påskeudstilling (gruppe), Kammergalleriet, Lemvig.



25.-31. januar 2010: Auktion på Lauritz.com til fordel for Danmarksindsamlingen 2010.

Donerede værket Sweepstakes. 51 bud og hammerslag 25% over vurderingen.



2009

5.-6. december 2009: Åbent hus på Atelier PRAG 61.



1.-23. december 2009: Høj tid (gruppeudstilling), Galleri Nittenunder, Kbh.



15.-25. oktober 2009: Hvad påfuglen ikke fortalte, udstilling med Udgangspunkt.com, Brøndsalen, Frederiksberg, Kbh.



4.-6. september 2009: Moderate katastrofer, BIØ, Kbh.



16. juli-4. august 2009: Velgørenhedsauktion på Lauritz.com til fordel for World Outgames 2009.

Donerede værket ‘I’d rather be dancing’.



2. juni-9. juli: FOR/BAG (udstilling med Jørgen Skou), Gallery KN, Frederiksberg.



27. marts-15. april 2009: På linie (gruppeudstilling), Galleri Esplanaden, Kbh.



24. januar-31. marts 2009: Villa Vitalis (separat, lukket firmaudstilling), Ordrup.



2.-24. januar 2009: RETRO POSCA TUSCH SPEKTIV (separatudstilling), Galleri ØckenLund, Frederiksberg, Kbh.



2008

13.-23. december 2008: Hist på vejen… (gruppeudstilling), Brøndsalen, Frederiksberg, Kbh.



6.-7. december 2008: Åbent hus på Atelier PRAG 61.



1.-23. december 2008: Jul i land og by (gruppeudstilling), Galleri Nittenunder, Kbh.



11.-26. oktober 2008: ÆØÅ (udstilling med Milla Stærmose Kær, René Steen Sørensen og Kenneth Olsson), Odd Port Gallery, Kronborg, Helsingør.



20. september -18. oktober 2008: Åben udstilling 2008, Toldkammeret, Helsingør.



1. september – 31. oktober 2008: Assuranceforeningen SKULD (med Foreningen Udgangspunkt, lukket firmaudstilling), Kbh.



22.-24. august 2008: ALT (en enkeltværksudstilling), BIØ, Kbh.



1.-23. juni 2008: ICE CREAM (separatudstilling), Galleri Nittenunder, Kbh.



23.-25. maj 2008: Retur til start, BIØ, Kbh.



16. marts 2008: Bogudgivelse. Der hvor alting kommer fra, en bog af Hanna Decker og Kit Kjølhede Laursen, udkom på Bjørn Ignatius Øckenholts Forlag.



15.-17. februar 2008: Uvirkelige minder, BIØ, Kbh.



2007

14.-16. december 2007: Udstilling, opstilling, henstilling, BIØ, Kbh.



1.-23. december 2007: Jul i Danmark (gruppeudstilling), Galleri Nittenunder, Kbh.



12.-14. oktober 2007: Fritsvævende umuligheder, BIØ, Kbh.



5.-7. oktober 2007: En stand på Artville, København.



31. august – 2. september 2007: Uden titel – Denne side op, BIØ, Kbh.



Sommer 2007: Shortlistet til The Diesel Wall Competition (Beijing), se Beijing-forslaget og forslag til København, Toronto og Milano her.



25.-27. maj 2007: Enden er nær, BIØ, Kbh.

Det var i forbindelse med denne udstilling, af den røde vingummibamse stak af. Jeg har lige siden efterlyst den i ind- og udland. Har du lyst til at hjælpe efterforskningen, er du meget velkommen til at downloade en efterlysning og hænge den op i dit lokalområde. Jeg sætter pris på enhver hjælp. Kontakt mig, hvis du har brug for efterlysningen på andre sprog (den findes p.t. på svensk, engelsk, fransk, tysk, tyrkisk og polsk).



Fra 28. april 2007: Permanent butik i Butik CMYK, Jægersborggade 51, Kbh. Butikken er åben hver tirsdag, torsdag og fredag kl. 14.00-17.30, lørdag kl. 11.00-15.00.



16.-18. marts 2007: All animals have hands, BIØ, Kbh.



16.-18. februar 2007: Så mange navne (en skitseudstilling), BIØ, Kbh.



9. februar – 18. marts 2007: Tårn til Tårn, Rundetaarn, København.



2006

December: Tak for lån, BIØ, Kbh.



November: Har inte vi träffats förut?, BIØ, Kbh.



Oktober: Tårn til tårn, Bovbjerg Fyr, Ferring, Lemvig.



September: Udstilling af foto i forbindelse med FotoMarathon 2006 (foto fra emnet ”Det er arabisk” udvalgt af Images of the Middle East til særudstilling), Politikens Forhal, København.



August: Point of no return, BIØ, Kbh.



Maj: Titlen siger vist det hele – undertitel: Wheel of fortune, BIØ, Kbh.



April: Kontrapunktisk stævnemøde, BIØ, Kbh.



Marts: Indsigt med udsigt, BIØ, Kbh.



Februar: Rejsen til, BIØ, Kbh.



2005

December: Svaret på alt, BIØ, Kbh.



Oktober: Andre cirkler, BIØ, Kbh.



September: Parallel systematik, BIØ, Kbh.



August: Midten af ingenting, BIØ, Kbh.



August: En stand på Artville, Kbh.



Juli: Bevægelse på kanten, Bjørn Ignatius Øckenholts Frederiksbergske Billedkunstskole (BIØ), Kbh.



2004

September: Ulrikka Keramik & Brugskunst, Lemvig.



August: En stand på Artville, Kbh.



April-juni: Udenrigsministeriets Kunstforening, Udenrigsministeriet, Kbh.



Marts: Separatudstilling i COBRA-rummet ved Sophienholm, Lyngby. I samarbejde med Lyngby Kunstforening.



2003

Oktober: Kunstforeningen Limfjordens Censurerede Efterårsudstilling, Gimsinghoved, Struer.



August-september: Separatudstilling på Vallerødskolen, Hørsholm.



Rul til toppen