Kits historie

Jeg er oprindeligt uddannet Cand.Merc.Int. i udenrigshandel, engelsk og fransk fra Handelshøjskolen i Aarhus. Jeg har gennem 15 år arbejdet som eksportrådgiver for Udenrigsministeriet, både i Danmark og i udlandet.

Imidlertid blomstrede og voksede min kunstneriske og kreative side så kraftigt, at den til sidst blev umulig at ignorere. Det tog jeg konsekvensen af, og i 2005 begyndte jeg seriøse kunststudier på en privat billedkunstskole i København – en skole, hvor jeg siden har siddet 9 år i skolerådet. Jeg har haft min egen virksomhed siden 2001. Siden 2010 har jeg primært arbejdet kreativt.

I 2015 var jeg med til at etablere komplimenter.dk, som arbejdede foredrag og kurser til virksomheder og organisationer, der ønsker at blive bedre til at give og modtage komplimenter – for derigennem at opnå bedre trivsel og større arbejdsglæde. komplimenter.dk udsprang af mit kunstprojekt Komplimenter på metrohegnet på Enghave Plads. Virksomheden komplimenter.dk måtte i 2018 vige pladsen for andre projekter, men jeg interesserer mig fortsat indgående for komplimenter, hvordan vi taler sammen, og hvad det betyder.

Det er afgørende vigtigt for mig som menneske at følge min lyst. Det er det, der driver værket og giver mig energi og handlekraft.

Denne tilgang til livet førte til, at min mand Claus og jeg i december 2018 tog et større spring fra Frederiksberg til en stor gammel hovedgård ved Gisselfeld på Sydsjælland, Hesede Hovedgård. Her arbejder vi på at føre vores drømme ud i livet, og det handler meget om vin, mennesker – og kunst!

For at se mit kunstneriske CV, klik her.

For flere oplysninger om min tidligere karriere og uddannelse, se venligst min profil på LinkedIn:


Rul til toppen