Aktuelle & kommende udstillinger19. august – 22. oktober 2023: “Morris+Morris” – en del af gruppeudstillingen “kunst & keramik” i Galleriet på Hesede Hovedgård

I weekenden d. 19.-20. august 2023 blev der holdt pop-up-udstilling i Galleriet på Hesede Hovedgård.

Med på udstillingen var billedkunstnerne Charlotte Clausen og jeg (Kit Kjølhede) samt de tre keramikere Inger Mehlum, Helene Fridan Pedersen og Birthe Oxager.

Efter weekenden blev keramikken fjernet, men billedkunsten er at se i Galleriet til d. 22. oktober. Værkerne kan derfor ses af gæster, som booker Galleriet eller efter særlig aftale.

“Morris+Morris” er min sammensmeltning af to Morris’er, nemlig den engelske blomstermaler William Morris og tegneren bag Lucky Luke: Morris.


11. august – 22. oktober 2023: “POWER FLOWER“, soloudstilling, Paradehuset på Gisselfeld Kloster

En soloudstilling med blomsterværker!

Klik på billedet ovenfor for at gå til invitationen på Facebook.Jeg har mit atelier på det skønne Hesede Hovedgård, hvor jeg siden 2018 har boet med min mand. Vi er flyttet ind med vores to passioner: vin & kunst! Derfor er huset spækket med kunst, og vi arrangerer drypvise udstillinger. Huset bruges også til møder, retreats og ophold.

Følg med i kalenderen her.
Hvis du gerne vil besøge mit atelier og se min kunst, er du velkommen til at kontakte mig og lave en aftale.Rul til toppen